Gourmet i verdensklasse


Søndag d. 18/12-22 11:00 - 15:00 Valby

Bestil billetter


Gourmet i verdensklasse
d. 18/12-22 kl. 11:00 - 15:00
Valby

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

Vi har været så heldige at kunne lokke opskrifter ud af nogle af landets bedste kokke. På dette kursus får du muligheden for selv at lave og spise nogle af de retter, som ellers normalt kun bliver lavet på de fineste restauranter i landet. Og du får selvfølgelig, som altid i køkkenet, opskrifterne med hjem.


Menuen: 

  • Sprøde risflager med løvstikkemayo af Rasmus Munk
  • Friteret æg med caviar og havesyresauce af Per Hallundbæk
  • Skovdue med kirsebærsauce, rød syre og amarant af Mark Lundgaard
  • Pistacie med timian og biodynamisk mælk af Brian Mark Hansen

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK