Skandinavisk Gourmet Vol. 2


Søndag d. 18/06-23 11:00 - 15:00 Valby

Bestil billetter


Skandinavisk Gourmet Vol. 2
d. 18/06-23 kl. 11:00 - 15:00
Valby

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

OBS! Du behøver ikke at have været på Skandinavisk Gourmet Vol. 1, for at kunne deltage i dette kursus.

På dette kursus laver vi mad med sæsonens bedste råvarer og teknikker. Vi tilbereder og lærer tips og tricks, som de professionelle bruger til at få det helt rigtige nordiske præg på maden. 

Menuen:

  • Sprød jordskokkeskal med jordskokke kompot, revet trøffel og lagret ost
  • Tatar af tørmodnet dansk kødkvæg i sorte og røde nuancer med fermenteret hvidløg, solbær og sprød flage med hvidløgskul
  • Skindstegt Sandart med brændt gulerodspure, havtorn og sauce på reduceret creme fraiche og gulerodssaft
  • Iscreme på ristet hø med blåbær, jernurt og imiteret hø

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Betalingsoplysninger/ Faktureringsoplysninger

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK