Elsker du at bage? Har du set alle afsnit af Bagedysten 1000 gange? Kan du ikke få nok at søde sager?
Så er det nu du skal melde dig til sommerferien sjoveste kage- og bageskole.
Glæd dig til en uge pakket med søde udfordringer, lækker læring og masser af sublime smagsoplevelser.
Igen i år skal vi ælte, forme, bage, røre, pynte, glaze og komme rundt i alle hjørner af dessertkøkkenet. Glæd jer til at bage perfekte franske baguettes, dekorere de flotteste Choux au Craquelin og ikke mindst glaze de flotteste lagkager. Det bliver en ren bagefest.
Årets program:
- Køkkenets klassikere - velkomst, køkkengennemgang, pizzasnegle og vandbakkelser au craquelin med hvid chokoladecreme
- Danske klassikere . Medaljer med vaniljecreme og friske bær, rugsnacks med chokolade og hotdogs bagt på brioche
- Min Italienske drøm - Stenovnsbagte pizza, pannacotta med citron og basilikum, cannoli med mascarponecreme
- En dag i Paris - klassiske franske baguettes, glazekage med chokolademousse og madeleines med citron
- Fredagsslik - japansk toast med Japanese milk bread, skumfiduser, rocky road og karamelpopkorn
Er du klar? For det er vi.
Du er mellem 10 og 16 år?
Du er vant til at bage, kender forskel på sukker og salt og kan følge en opskrift
Du er interesseret i mad, nye smage og spændende råvarer?
Tre gode råd – så du får den fedeste oplevelse
- Du er nysgerrig og klar på at lære en masse
- Du er selvstændig – og god til at høre efter
- Du er klar på nye venskaber – vi bager på tværs og skifter makker hver dag.
Lidt praktisk til mor og far:
- Vi mødes alle dage kl. 9.00 og slutter kl. 15.00
- Vi sørger for frokost, saftevand og masser af snacks og søde sager
- Alle får et fedt forklæde, drikkedunk, diplom, og opskrifterne når madskolen er slut.