KBH Yoga logo

Yoga forløb for mænd - opstart 19. januar 2023


Nu kan du igen gå til yoga – kun for og tilrettelagt særligt til mænd, hvor der er fokus på den mandlige krop, og de særlige forhold der gør, at den kan holde sig sund, stærk og mobil hele livet.

Hvorfor yoga for mænd?

Mænds fysik er forskellig fra kvinders – mænd har generelt en bedre kondi og et bedre iltoptag. Mænds bindevæv er til gengæld mindre blødt og eftergivende end kvinders.

Uanset, hvad du som mand gerne vil have fokus på, om det er styrke eller mobilitet, om du har en ubalance i kroppen – fx smerter i lænden eller manglende mobilitet i hofter og ben eller bare gerne vil stifte bekendtskab med yogaen, så kommer vi gennem det hele, med et særligt fokus på de udfordringer, som vi erfaringsmæssigt ved, mænd har.

Alle kan deltage, uanset om du har dyrket yoga før eller ej, og uanset hvor smidig og stærk du er. Yoga er for alle, der gerne vil opleve øget styrke, større mobilitet, færre skader, større kropsbevidsthed og en bedre kropsholdning.

Tidspunkt:

Næste forløb med opstart torsdag d. 19. januar 2023

Datoer for forløbet:

Torsdage i januar 2023

d. 19. og 26.

Torsdage i februar 2023

d. 2. 9. og 23.

Torsdage i marts 2023

d. 2. 9. 16. 23. og 30.

Torsdage i april 2023

d. 6. 20. og 22.

Det praktiske:

Du køber hele forløbet som er 13 undervisningsgange. Prisen er 1.800,- kr.

Undervisningen finder sted torsdage fra 18.30-19.45 hos KBH Yoga, Østerbrogade 56E, 2100 København Ø.

Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, men ellers har vi yogamåtter, og alt hvad du ellers skal bruge af udstyr. Det eneste, du skal, er at møde op i noget behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og være parat til en sjov og udfordrende oplevelse, som vil give lidt sved på panden, som vil være godt for både din krop og dit sind.

Max 10 pladser på holdet.

Din underviser:

Du undervises af en erfaren yogalærer og ejer af KBH Yoga - Jørn Nørtoft-Price.

Er der dage, hvor du ikke har mulighed for at deltage, er du velkommen til at komme på et af Jørns andre hold i ugens løb, men pengene refunderes ikke.

Vi glæder os til at se dig.

KBH Yoga
Østerbrogade 56E
2100 København Ø