AkupunkturAkademiet ApS logo

Informationsmøde om Akupunkturuddannelsen


Søndag d. 14/03-21 15:00 - 17:00

Arrangementsbeskrivelse

Som akupunktør kan du gøre en forskel for en lang række mennesker med f.eks. smerterproblematikker, mave/tarmlidelser, menstruationsproblemer, hormonelle forstyrrelser, søvnbesvær og meget mere.

I dag er akupunkturen tættere på en blåstempling end nogensinde tidligere. På AkupunkturAkademiet kan du tage en Grunduddannelse og en udvidet uddannelse, som vi kalder "Overbygningen". Grunduddannelsen lever op til alle de højeste krav hos forskellige foreninger i Danmark, berettiger til RAB-godkendelse og momsfritagelse, og er indplaceret på Niveau 5 på Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring af Danmarks Akkrediteringsinstitution.

På AkupunkturAkademiet kan du få en fuld uddannelse i TCM-akupunktur, Moxa, Cupping, Guasha, diagnostiske metoder (herunder puls og tungediagnose), kinesisk kostlære, Auriculoterapi (øreakupunktur), Sundhedspsykologi: Behandler-klientroller, samtaleteknik, supervisionstræning, etik, Qigong/Tai Chi Chuan og meget mere. Når du tilmelder dig informationsmødet, vil du få tilsendt en timeoversigt, så du kan få et overblik over uddannelsens samlede indhold. Studieordningen udleverer vi på mødet.

Næste holdstart ligger i september 2021. Vi starter både weekend og daghold.

Kom og se skolen, lærebøgerne, dine kommende medstuderende og hør mere om uddannelsen. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er altid velkommen til at kontakte vores uddannelsesansvarlige Camilla Gliemann direkte på 60764526 eller camilla@akupunkturakademiet.dk - alle spørgsmål er velkomne.

Jeg glæder mig til at se dig!

Camilla

AkupunkturAkademiet ApS
Industriområdet 15
8732 Hovedgård