Huset Progressus logo

Mentalt boost med Mindful Walking


Onsdag d. 12/10-22 13:00 - 16:30

Mindful walking booster den mentale sundhed

Naturlig mental træning for jer, som gerne vil tænke natur, bevægelse og mindfulness ind i arbejdsdagen. Introduktion til naturlige og effektive øvelser, som øger nærvær og fokus til at styrke samarbejdet og problemløsning.

Naturen som udviklingsrum

'Mentalt boost med Mindful Walking' er for virksomheder, som ønsker at indtænke regenerative principper og pauser i naturen in i arbejdsdagen. Workshoppen skubber jer i gang med naturlige og yderst effektive øvelser, som I kan indføre på arbejdspladsen med det samme.

Det er naturligt for os at gå og være ude. Det der adskiller os mennesker fra dyr er, at vi går oprejst på to ben – og at vi tænker tanker. Kroppens fri bevægelse frembringer tanker, der er langt mere idérige og kreative, end når vi sidder ned i en fastlåst stilling. Naturen har samtidig en synergistisk effekt, så vi bliver mere nærværende, som kan forstærkes yderligere med bevidsthedsøvelser. Derfor giver det så meget mening at bevæge sig ud i naturen på denne måde i løbet af arbejdsdagen.

Udbytte:

Med principperne fra ‘Mentalt boost med Mindful Walking’ vil I opleve:

  • Øget energiniveau og fokus i løbet af dagen.
  • Større åbenhed, motivation og idégenerering.
  • Bedre samarbejde og problemløsning.
  • Generelt øget mental sundhed og livsglæde.

Form og indhold:

‘Mentalt boost med Mindful Walking’ foregår udendørs som 3,5 timers workshop i to dele, hvor deltagerne får kigget indad og udad. Workshoppen er en kombination af guidet gåtur med bevidsthedstræning og øvelser, som styrker den mentale sundhed og giver øget nærvær og fokus. Vi går en rolig tur på 3-5 km i naturen, der bruges som udviklingsrum til at mærke din krop og slippe dine tanker.

  • Min. antal deltagere: 8
  • Max. antal deltagere: 15

PRIS EX. MOMS PR. DELTAGER: 999 kr.

Kurset er incl. snacks (dog medbringes egen vandflaske)

Læs mere her: link til hjemmeside

 

Underviser: 

Anita Petersen har en uddannelsesbaggrund som civilingeniør og ph.d. inden for sundhedsvidenskab. Med i rygsækken har hun over 25 års erhvervserfaring med forskning, udvikling, projektledelse, og undervisning samt ledelse og talentudvikling i hospitalsverden og medicinalbranchen. Den røde tråd i hendes karriere har været undervisning og formidling af viden til andre.  

Anita har stor interesse for sund livsstil, personlig vækst og netværksopbygning. Anita er uddannet mindfulness instruktør og certificeret i mindful coaching. Hun har personligt praktiseret mindfulness i sit eget liv i over 13 år. Anita har passion for at bruge naturen som udviklingsrum til at opnå bedre balance i livet.  

 

af DKK inkl. moms
Min. 1 Maks. 3
Varetotal: 0 DKK
Total 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK