Huset Progressus logo

Naturlig livsledelse - 2 dages kursus


Torsdag d. 29/09-22 09:00 - 23:59

Gå dig til dybere indsigt i naturen 

Eksklusivt 2-dages kursus for dig, som gerne vil tænke natur og mindfulness ind i din personlige udvikling - både privat og professionelt. Indføring i naturlige og effektive øvelser, som giver ro i hovedet og skaber kontakt til din krop, så du får mental klarhed og personligt overskud. 

Bring dine indre styrker mere i spil 

Naturlig livsledelse er for dig, der ønsker at genfinde mod, lyst og energi i din karriere. På to dage får du mulighed for at fordybe dig i mindfulness under åben himmel. Med naturvandring får du åbnet op for, hvad der holder dig tilbage, og med gruppecoaching får du hjælp til at sætte ord på dine begrænsninger. Kurset skaber nye muligheder for at bringe dine indre styrker mere i spil på jobbet, såvel som i dit privatliv. Det handler om at få et mere balanceret liv med mere glæde og lethed på en naturlig måde. 

Udbytte:  

Med principperne fra ‘Naturlig livsledelse’ lærer du at: 

  • træne mindfulness og meditation i naturen 
  • tage lederskab i dit eget liv på en mere naturlig måde 
  • forstå hvordan du bedst skaber ro og balance i krop og sind 
  • fokusere på det vigtige og værdifulde i dit liv og på jobbet 
  • bringe dine indre styrker i spil og forfølge et mål 

Form og indhold: 

‘Naturlig livsledelse’ foregår primært udendørs som 2 dages kursus i tre dele med naturvandring, mindfulness og coaching i de smukke bakkede landskaber på Møn. Kurset er en kombination af guidede gåture med bevidsthedstræning og øvelser med fokus mental sundhed. Vi går 5-8 km i naturen, der bruges som udviklingsrum. Om aftenen sætter Liselund Ny Slot rammen for en lækker 2-retters middag og overnatning i skønne omgivelser i slotsparken. 

 

Min. antal deltagere: 4 

Max. antal deltagere: 10

Kurset er incl. overnatning og forplejning (dog medbringes egen turmadpakke og vandflaske til dag 1) 

PRIS EX. MOMS PR. DELTAGER: 8.450 KR.

 

Underviser: 

Anita har en uddannelsesbaggrund som civilingeniør og ph.d. inden for sundhedsvidenskab. Med i rygsækken har hun over 25 års erhvervserfaring med forskning, udvikling, projektledelse, og undervisning samt ledelse og talentudvikling i hospitalsverden og medicinalbranchen. Den røde tråd i hendes karriere har været undervisning og formidling af viden til andre.  

Anita har stor interesse for sund livsstil, personlig vækst og netværksopbygning. Anita er uddannet mindfulness instruktør og certificeret i mindful coaching. Hun har personligt praktiseret mindfulness i sit eget liv i over 13 år. Anita har passion for at bruge naturen som udviklingsrum til at opnå bedre balance i livet.  

af DKK inkl. moms
Min. 1 Maks. 3
Varetotal: 0 DKK
Total 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK