OBS! Du behøver ikke at have været på Franske Fristelser vol. 1, for at kunne deltage i dette kursus.
Bistro- og brasseriemad er mere populært end nogensinde. Vi danskere bliver aldrig trætte af rustik, velsmagende ”comfort food”, og det er vel egentlig ikke så underligt. Massere af smag og råvarer der er tilberedt til perfektion, er nogle af de ting der gør bistro maden så populær. På kurset Franske fristelser dykker vi ind i den del af det franske køkken, som er uprætentiøs og nærende, og samtidig sofistikeret som kun det franske kan være.
Menuen:
- Hvidvinsdampede muslinger med groft brød
- Løgsuppe med grillet brød & gruyereost
- Glaseret andebryst, sprød salat, granatæble & pærer
- Creme Brulee
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.