Den Lille Kemiker Vol. 1


Søndag d. 15/01-23 11:00 - 15:00 Valby

Bestil billetter


Den Lille Kemiker Vol. 1
d. 15/01-23 kl. 11:00 - 15:00
Valby

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

På kurset skal vi arbejde med forskellige teknikker og materialer indenfor molekylær gastronomi; Geletering (husblas, agar, calcic og algin), forskellige teksture og temperaturer i maden, forskellige tilberedningsmetoder (sous vide) og vi skal lave ”is á la minute”, hvor vi pisker flydende nitrogen i vores hjemmelavede ismasse. Så her er det på med sikkerhedsbrillerne!


Menuen:

  • “Snyde-æbleskiver” med flormelis og syltetøj
  • Pannacotta med rogn, ærtesfære, salte agurker & røg
  • Dekonstrueret klassisk dansk torsk
  • Citroncreme, lakrids is á la minute, knas og perler

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK