Nyt Nordisk vol. 1


Lørdag d. 14/01-23 18:30 - 22:30 Valby

Bestil billetter


Nyt Nordisk vol. 1
d. 14/01-23 kl. 18:30 - 22:30
Valby

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

På dette kursus får du Køkkenets bud på spørgsmålet: Det er mad lavet på de bedste råvarer, vi har lige i nærheden af os, lige nu. Det er grøntsager fra lokale bønders marker, urter fra skoven, fisk fra fjorden og kød og æg der har haft et godt liv uden at blive transporteret verden rundt. Og det gode ved det nordiske køkken er, at friske kvalitetsråvarer, som er i sæson, smager så godt, at man ikke behøver gøre ret meget ved dem for at få et festmåltid.

Du får lov at opleve, hvordan man uden sved på panden kan frembringe et fantastisk måltid, selv hvis du ikke er vant til at lave mad.

Menuen:

  • ”Rimmet” laks, dildsyltet fennikel, mayo og ristet rugbrød
  • Maltpizza med saltet bacon, kartofler & urter
  • Skaftekortelet med sprød sommersalat, rabarber, urter og ristede nødder
  • Bagt frugt med skyrparfait og rugbrøds crunch.
 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK