Timm Vladimirs Burger på grillen


Søndag d. 29/01-23 11:00 - 15:00 København S

Bestil billetter


Timm Vladimirs Burger på grillen
d. 29/01-23 kl. 11:00 - 15:00
København S

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

Burger på grillen er et temakursus, hvor vi vil inspirere og bidrage med forskellige elementer til din perfekte burger.

Burger er en sikker klassiker, måske fordi kombinationerne nærmest er uendelige. Dog ender vi ofte med at lave den samme burger.

Kurset består af forskellige ”byggeklodser” boller, bøffer, toppings, saucer osv.. Lige fra den crispy til den greasy. Dertil laver vi både en forret og dessert, som passer perfekt til burger. Vi lærer dig også at lave hjemmelavet briocheboller, som selvfølgelig bliver bagt på grillen.

Kurset er et hands on-kursus for alle grillerer, hvor Grillmasteren underviser i forskellige teknikker. På kurset kommer du til at lave alle fire retter, så du er fuldt klædt på til at lave hele menuen for venner og familien på din egen grill.

Når du deltager på et grillkursus hos Timm Vladimirs Køkken, er drikkevare altid ad libitum under kurset. (Øl fra eget bryghus, Økologiske vine, vand og hjemmelavet lemonade).

På kurset arbejder man sammen to og to, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Glæd dig til en inspirerende og lærerig dag, hvor vi har lavet det grove, og du laver det sjove.

Færdiggør bestilling

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK