Den Lille Kemiker Vol. 2


Søndag d. 26/03-23 11:30 - 15:30 Valby

Bestil billetter


Den Lille Kemiker Vol. 2
d. 26/03-23 kl. 11:30 - 15:30
Valby

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

På kurset skal vi arbejde med forskellige teknikker og materialer indenfor molekylær gastronomi; Geletering (husblas, agar, calcic og algin), forskellige teksture og temperaturer i maden, forskellige tilberedningsmetoder (sous vide) og vi skal lave ”is á la minute”, hvor vi pisker flydende nitrogen i vores hjemmelavede ismasse. Så her er det på med sikkerhedsbrillerne!


Menuen:

  • Knas og Kammusling: Puffede ris med blæksprutteblæk, brændt kammusling, hummermayo og kørvel
  • ”Sol over Gudhjem”: Panko-paneret sild, rygeost, purløgsolie, ristet rugbrød og vagtelæggeblomme ”Sous vide”
  • Stegt flæsk med persillesovs ver. 2.0: Sous vide brystflæsk, 3 x kartofler, persille og  rødbede – broken gel
  • Æg…!: Marengsæggeskaller, sfære af passionsfrugt og mango, krystalliseret hvid chokolade og mælkeis-granite alá minute

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Betalingsoplysninger

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK