Sæson: Forår


Lørdag d. 22/04-23 18:00 - 22:00 Valby

Bestil billetter


Sæson: Forår
d. 22/04-23 kl. 18:00 - 22:00
Valby

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

Selvom der står Kadeau, Noma og Nyt Nordisk på den kulinariske dagsorden, så bunder hele vores madforståelse i vores historie og sæsonens råvarer. Men det er desværre de færreste der husker, hvor meget bedre råvarer smager, når de er i sæson. For vi kan jo faktisk få gulerødder, jordbær og løg hele året. Men der er jo en kolossal forskel på et dansk jordbær fra dansk mark, end et syntetisk-drivhus-farmet-bær fra Holland. Så vi glæder os til at sætte sæsonen tilbage på skoleskemaet, og dykke ned i disse forår- og sommerklassikere, som mange kender og mange desværre har glemt at lave selv. Vi laver dem alle fra bunden. Så glæd jer blandt andet til hel rødspætte, asparges med hvide danske asparges og skøn rabarbercrumble.

Menuen:

  • Blinis med stenbidderrogn, creme fraiche, løg og urter
  • Hjemmebagt tartelet med asparges i veloute og sæsonens urter
  • Helstegt rødspætte med nye kartofler og hjemmerørt remoulade
  • Rabarbercrumble med mascarponecreme

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

Færdiggør bestilling

Betalingsoplysninger

Vælg betalingsform

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK