kurser
arrangementer
catering
gavekort
om os
Selvom der står Kadeau, Noma og Nyt Nordisk på den kulinariske dagsorden, så bunder hele vores madforståelse i vores historie og sæsonens råvarer. Men det er desværre de færreste der husker, hvor meget bedre råvarer smager, når de er i sæson. For vi kan jo faktisk få gulerødder, jordbær og løg hele året. Men der er jo en kolossal forskel på et dansk jordbær fra dansk mark, end et syntetisk-drivhus-farmet-bær fra Holland. Så vi glæder os til at sætte sæsonen tilbage på skoleskemaet, og dykke ned i disse forår- og sommerklassikere, som mange kender og mange desværre har glemt at lave selv. Vi laver dem alle fra bunden. Så glæd jer blandt andet til hel rødspætte, asparges med hvide danske asparges og skøn rabarbercrumble.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.