Elsker du at lave mad? Kan du ikke få nok af Masterchef? Er dine ønskeseddel fyldt med køkkengrej?
Så er det nu du skal melde dig til sommerferien sjoveste madskole.
Sommerens sjoveste madskole er for alle der interesserer sig for mad - men alle kan være med. Vores madskole handler først og fremmest om at skabe og udvikle positive tilhørsforhold til gastronomien. Vi skal lære om mad. Vi skal lave mad. Så skal vi selvfølgelig have det sjovt og spise noget fantastisk mad sammen. Vi har skruet et nyt program sammen, som har lidt af det. Vi skal helt i fisk, dykke ned i moderne japanske retter og ikke mindst lave vores egen slik.
Årets program:
- Dansk sommer - Velkomst, køkkengennemgang, kyllingefond, tarteletter med asparges og plukket kylling, rødgrød med frossen fløde lavet på nitrogen
- Helt i fisk - fiskefilet med hjemmelavet remoulade, asiatiske fiskedunser med sød chilisauce, “muslinge madeleines” med citron
- Taste of Tokyo - hjemmelavet sushi, sprøde takoyakies med okonomiyakisauce og bonitoflakes og bobble tea
- Restaurantaften i det grønne - (surprise menu, som vi naturligvis ikke kan fortælle vores gæster om endnu:)
- Fredagsslik - Stenovnsbagte pizzaer, karamelpopkorn, vingummier med sæsonens frugtsmage og skumfiduser
Er du klar? For det er vi.
- Du er mellem 10 og 16 år?
- Du elsker at lave mad
- Du er interesseret i mad, nye smage og spændende råvarer?
Tre gode råd – så du får den fedeste oplevelse
- Du er nysgerrig og klar på at lære en masse
- Du er selvstændig – og god til at høre efter
- Du er klar på nye venskaber – vi bager på tværs og skifter makker hver dag.
Lidt praktisk til mor og far:
Vi mødes alle dage kl. 9.00 og slutter kl. 15.00 på nær restaurantaften, hvor børnene møder kl. 12.00 - 19.00
Vi sørger for frokost, saftevand og masser af snacks og søde sager
Alle får et fedt forklæde, drikkedunk, diplom, og opskrifterne når madskolen er slut.