F5

F5 Focus - Claus Fadum - Aarhus - 2021 efterår

F5 Focus - Claus Fadum - Aarhus - 2021 efterår

Fremtiden er lige om hjørnet, men hvordan ser den ud?

Hvis bare du vidste det, så kunne du forberede både dig selv og dine medarbejdere på alle de strategiske justeringer, der skal foretages for at gøre din virksomhed endnu bedre, vinde markedsandele m.m.

 

Du vil til dette F5 Focus blive introduceret for værktøjet Second Order Thinking, som hjælper ledere med at få tænkt konsekvenser ved nye tiltag ind i flere lag end blot den umiddelbare “første” konsekvens. Du kan læse mere om værktøjet her (engelsk).

 

Vi vil dykke ned i strømningerne, der flyder i tematikker som globalisering, miljøkrise, den teknologiske udvikling, individualisering og værdimangfoldighed og gå i dybden med, hvordan du omsætter viden til praksis på strategisk niveau. Herunder, hvordan du ved at få italesat makro- tendenser bedre kan klæde dine medarbejdere på til de forandringer, som uundgåeligt vil ske som følge af, at verden ændrer sig. 

 

Claus Fadum Nissen hjælper virksomheder med at skabe forretning og gennemføre transformationer, der gør dem i stand til at møde strategiske mål, forbedre performance og udvikle deres organisation.

 

Claus Fadum Nissens professionelle erfaring indenfor rådgivning og forretningsudvikling er opbygget gennem hans karriere i Skandinavien og New York, hvor han har arbejdet for globale virksomheder som FLSmidth og LEGO fra 1995 til 2005. 

Siden 2005 har han arbejdet som ledelsesrådgiver hos PA Consulting Group, KPMG og Cognizant med fokus på transformation, optimering og digitalisering hos en række af verdens førende virksomheder.

 

Dato kommer i løbet af 2021