F5 Box - København - Diversitet - buzzword eller bundlinje?

 
F5 Box - København - Diversitet - buzzword eller bundlinje?

Onsdag d. 06/10-21 15:00 - 19:00
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Pl. 1,   1221 København

Nødvendigheden af et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked er ikke længere til at overse - eller bortforklare. Men til trods for gode intentioner og en oprigtig vilje til at ville diversitet, har mange danske arbejdspladser fortsat svært ved at skabe en mangfoldig sammensætning af medarbejdere. For hvor skal man starte, og ikke mindst slutte, når diversitet som begreb strækker sig længere end bare kønskvoter?

 

Til F5 Box den 6. oktober får du nuanceret debatten om diversitet på arbejdspladser, samt inspiration til, hvordan din organisation kan skabe en mangfoldig sammensætning.

 

Du får:

 

- Indblik i en verdens førende globale virksomheder på D&I

- Konkrete værktøjer til at gå fra hensigt til praksis

- Indblik i hvordan man kan arbejde med en helt konkret pulje af oversete talenter

 

Andreas Gylling Æbelø
De fleste moderne virksomheder ønsker at sikre en tryg og mangfoldig arbejdsplads med blik for minoriteter og særligt udsatte. Men hvordan gøres det i praksis og til hverdag, når HR-kurset er slut eller Pride-flaget er sænket? 

 

Ud fra sine egne erfaringer som både medarbejder med minoritetsbaggrund og siden direktør med ansvar for diversitet og inklusion, giver Andreas et unikt med- og modspil til de ledere, som i praksis skal føre intentionerne ud i livet. 

Andreas er født og opvokset i Vestjylland og cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet. Han har bl.a. arbejdet som chefrådgiver i konsulentbranchen, som særlig rådgiver i Helle Thorning-Schmidt-regeringen og som direktør i AIDS-Fondet. Sideløbende har han engageret sig i humanitært og socialt arbejde, bl.a. som bestyrelsesmedlem i flere NGO’er.

 

Natasha Al-Hariri
Natasha Al-Hariri er 32 år og har været direktør i DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom siden 2019. 

Natasha Al-Hariri  har været engageret i den udlændinge- og integrationspolitiske debat i Danmark siden 2010 og er en aktiv stemme i debatten om en mangfoldig repræsentation på arbejdsmarkedet.

 

Natasha Al-Hariri kom til Danmark som flygtning i 1989, har libanesiske-palæstinensiske forældre og er uddannet jurist fra Københavns Universitet med speciale i udlændingeret og menneskerettigheder. Hun er bestyrelsesmedlem i Refugees Welcome, Børnebasketfonden, Gellerup Højskole og medlem af governance og udviklingskomitéen i DBU. 

 

Anne Marie Ravn, IBM

 

Kom bag kulissen på, hvordan en af verdens førende globale virksomheder arbejder succesfuldt med diversitet og inklusion, når Anne Marie Ravn, HR Direktør i IBM, deler sine erfaringer fra en organisation, hvor D&I gennemsyrer deres strategi og hverdag. 

 

Anne Marie Ravn har  tidligere arbejdet hos internationale virksomheder som Axcel, Ward Howell International, PwC og IBM, hvor hun siden 2003 har arbejdet med HR strategier, transformation og forandringsledelse. 

 

Bliv inspireret fra deres succesfulde samarbejde med Foreningen Nydansker og hvordan hun griber udfordringerne an, med at rekruttere kvinder i en ellers mandsdomineret verden.

Endeligt program sendes ud inden eventets start.

Lokation

Den Sorte Diamant

Søren Kierkegaars Plads 1

1221 København

OBS: Parkering ved BLOX parkeringskælder. Forvent 30 min. til parkering og indtjekning.